Yuzzu Gravel Series

Your path to freedom, fun and adventure!

Yuzzu

Yuzzu Gravel Series

Yuzzu Gravel Series is er voor iedereen die fantastische gravelwegen en onverharde paden in ons land wil ontdekken. We bieden iedereen de kans op een ongedwongen manier te proeven van deze leuke en vernieuwende tak van de wielersport. Ook als je niet over een gravelbike beschikt, kan je deelnemen met een mountainbike of cyclocrossfiets. De focus van Yuzzu Gravel Series ligt op avontuur, vrijheid en plezier.

Rijden op gravelwegen is zeer avontuurlijk aangezien er achter elke bocht weer iets anders opduikt. Er zit veel variatie in de routes en het wordt nooit saai. Dat maakt het net zo leuk! Bovendien is er minder verkeer op gravelwegen wat een verhoogd veiligheidsgevoel met zich meebrengt. Tijdens het rijden ervaart men een zalig gevoel van vrijheid omdat men voornamelijk onbekend terrein exploreert. Streken en regio’s die men voor 100% denkt te kennen zullen opnieuw verbazen omdat men ze van een andere kant en op een andere manier leert kennen. Men ervaart opnieuw een ‘wow-moment’ en geniet van nieuwe vergezichten die men niet gewoon is. Kortom, het is een plezier om te ‘gravelen’!

Yuzzu Gravel Series, dat zijn stuk voor stuk adembenemende gravelevents in de mooiste streken van ons land!

Nieuws

Gravel Series Partners

Title partner

Main partners

Official Suppliers

Media Partners

Contact

Wij zijn als organisator uiteraard zeer geïnteresseerd in uw ervaring van ons evenement. Wij horen graag uw opmerkingen, reacties of ideeën. Vul het onderstaande formulier in. Wij kijken alvast uit naar uw reactie.

Toestemming*

ORGANISATIE

Sportinez & Golazo
Schoebroekstraat 8
3583 Paal-Beringen
België
T: 0032 11 45 99 00
E: info@golazo.com