Yuzzu Gravel Series

Your path to freedom, fun and adventure!

EVENTS 2023

WAT JE MAG VERWACHTEN

Per event van de Yuzzu Gravel Series heb je de keuze uit drie prachtige routes met, afhankelijk van de regio, een zo groot mogelijk percentage aan gravelwegen. Doe je het liever rustig aan dan kies je voor de kortste afstand, wil je er echt voor gaan dan vormt de langste afstand telkens een mooie uitdaging. Er is voor ieder wat wils!

Voor de start van je tocht biedt Il Magistrale Cycling Coffee je een lekkere koffie aan om de dag goed te beginnen. Na de gebruikelijke handelingen zoals een plasje doen, je bandenspanning checken, je kaderplaatje monteren, de bidons vullen, etc… is het tijd voor het grote avontuur. Tijd om jouw volledig uitgepijlde tocht aan te vatten en volop te genieten. Rij je liever op basis van de gpx, dan kan je deze downloaden via routepartner Komoot. Onderweg kan je bijtanken op de bevoorradingen met een ruim aanbod aan voeding, koeken, fruit en sportdrank van WCup, Cibel, Jelly Belly en Vondelmolen. Op elke bevoorrading zijn er ook toiletten en een mecanicien aanwezig.

Vervolgens kan je een frisse douche nemen of je meteen nestelen in de lounge voor de après-bike. Vergeet zeker niet je fiets in de bewaakte fietsenstalling te zetten voor een veilig gevoel. Vooraleer je dat doet, kan je je fiets ook nog kuisen aan de Yuzzu bike wash powered by Kärcher. Vervolgens is het tijd om lekker te chillen met op de achtergrond een streepje muziek van onze DJ. Het moment ook om de innerlijke mens te versterken! Denk daarbij nog een lekker Victoria bier en het plaatje is helemaal af!

Yuzzu Gravel Series

Yuzzu Gravel Series is er voor iedereen die fantastische gravelwegen en onverharde paden in ons land wil ontdekken. We bieden iedereen de kans op een ongedwongen manier te proeven van deze leuke en vernieuwende tak van de wielersport. Ook als je niet over een gravelbike beschikt, kan je deelnemen met een mountainbike of cyclocrossfiets. De focus van Yuzzu Gravel Series ligt op avontuur, vrijheid en plezier.

Rijden op gravelwegen is zeer avontuurlijk aangezien er achter elke bocht weer iets anders opduikt. Er zit veel variatie in de routes en het wordt nooit saai. Dat maakt het net zo leuk! Bovendien is er minder verkeer op gravelwegen wat een verhoogd veiligheidsgevoel met zich meebrengt. Tijdens het rijden ervaart men een zalig gevoel van vrijheid omdat men voornamelijk onbekend terrein exploreert. Streken en regio’s die men voor 100% denkt te kennen zullen opnieuw verbazen omdat men ze van een andere kant en op een andere manier leert kennen. Men ervaart opnieuw een ‘wow-moment’ en geniet van nieuwe vergezichten die men niet gewoon is. Kortom, het is een plezier om te ‘gravelen’!

Yuzzu Gravel Series, dat zijn stuk voor stuk adembenemende gravelevents in de mooiste streken van ons land!

Yuzzu beloont onze trouwe deelnemers met een uniek gravelshirt !

Ben jij een trouwe fan van de Yuzzu Gravel Series en volg jij ons elk jaar naar de mooiste gebieden in ons land om te gravelen?

Wie deelneemt aan minstens 3 tochten van de Yuzzu Gravel Series ontvangt dankzij Yuzzu een uniek en prachtig gravelshirt van Bioracer. Één boodschap dus: inschrijven maar!

Nieuws

Yuzzu

Yuzzu is de Belgische marktleider in directe verzekeringen en maakt deel uit van de AXA-groep.

De verzekeraar heeft niet enkel een uitgebreide fietsverzekering, maar ook een auto-, bestelwagen-, motor-, woning- en familiale verzekering. Zo verzekert Yuzzu het dagelijks leven van meer dan 150.000 klanten in België. De verschillende verzekeringen kan je trouwens gemakkelijk online berekenen en afsluiten, of met behulp van de enthousiaste medewerkers die telefonisch en in de shops beschikbaar staan. Bij Yuzzu ben je dus verrassend vlot verzekerd!

Ben je op zoek naar een vakantiehuis voor een moment met je gezin, met je sportteam, voor een teambuilding of met je vrienden?

Of je nu met 2 of met 50 personen bent, Ardennes-étape biedt je het beste van de Belgische Ardennen aan. Meer dan 2.000 vakantiehuizen voor alle smaken en budgetten. Van een tiny house tot luxe villa met een wellnessruimte, Ardennes-étape beschikt over het vakantiehuis dat bij jou past.

Met de code AE-YGS2022 geniet je van 30 euro korting op elk van je fietsverblijven in 2022 met Ardennes-étape.

Ga naar ardennes-etape.be en kies jouw verblijf.

Wil je een persoonlijke aanbod ontvangen? Neem contact met ons op.

WCUP Sports Nutrition

WCUP Sportvoeding is een Belgisch merk van wetenschappelijk samengestelde sportvoedingsproducten te gebruiken zowel voor, tijdens als na de training of competitie.
Sinds zijn lancering in 1994 is WCUP uitgegroeid tot een gevestigde waarde voor zowel nationale als internationale atleten van verschillende niveaus. De missie van Wcup is onveranderd sinds onze oprichting: Producten ontwikkelen die een verschil maken en aangepast zijn aan de basis voedingsbehoefte van de sporter, zowel op het vlak van voorbereiding, prestatie en recuperatie en dit met het ultieme doel de sportprestatie te verbeteren.

Het gamma bestaat uit dorstlessers, energierepen, energiegels, recuperatiedranken, proteïnes en voedingssupplementen.

Speciaal voor de Yuzzu Gravel Series biedt Wcup een voordeelpakket aan voor €50 in plaats van €75 met gratis levering aan huis! Bestel je voordeelpakket via https://wcup.eu/winkel/yuzzu-pakket

Gravel Series Partners

Title partner

Main partners

Official Suppliers

Media Partners

Contact

Wij zijn als organisator uiteraard zeer geïnteresseerd in uw ervaring van ons evenement. Wij horen graag uw opmerkingen, reacties of ideeën. Vul het onderstaande formulier in. Wij kijken alvast uit naar uw reactie.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

ORGANISATIE

Sportinez & Golazo
Schoebroekstraat 8
3583 Paal-Beringen
België
T: 0032 11 45 99 00
E: info@golazo.com